久久一区二区三区精品-久久一区二区明星换脸-久久一区二区精品-久久一区不卡中文字幕-91精品国产爱久久久久久-91精品国产福利尤物免费

2010全國職稱英語考試真題理工類b:閱讀判斷

雕龍文庫 分享 時間: 收藏本文

2010全國職稱英語考試真題理工類b:閱讀判斷

  導語:以下英語網為大家整理了全面的職稱英語考試歷年真題及答案解析,《職稱英語考試試題匯總:歷年真題及答案解析》供大家參考學習。更多職稱英語考試試題敬請關注英語網!

【推薦】關注英語網微信:yingyuwang2024,更快獲取真題答案及成績查詢信息。

  第2部分:閱讀判斷(第16~22題,每題1分,共7分)

  下面的短文后列出了7個句子,請根據短文的內容對每個句子做出判斷:如果該句提供的是正確信息,請選擇A;如果該句提供的是錯誤信息,請選擇B;如果該句的信息文中沒有提及,請選擇C。

  A Great Quake Coming?

   Everyone who lives in San Francisco knows that earthquakes are common in the bay area and they can be devastating.In 1906,for example,a major quake destroyed about 28,000 buildings and killed hundreds,perhaps thousands of people.Residents now wonder when the nextBig Onewill strike.Its bound to happen someday.At least seven active fault(斷層)lines run through the San Francisco area.Faults are places where pieces of Earths crust(地殼)slide past each other.When these pieces slip,the ground shakes.

  To prepare for that day, scientists are using new techniques to reanalyze the 1906 earthquake and predict how bad the damage might be when the next one happens.

  One new finding about the 1906 earthquake is that the San Andreas fault split apart faster than scientists had assumed at the time.During small earthquakes,faults rupture(斷裂)at about 2.7 kilometers per second.During bigger quakes,however,ruptures can happen at rates faster than 3.5 kilometers per second.

  At such high speeds.massive amounts of pressure build up,generating underground waves that can cause more damage than the quake itself.Lucky for San Francisco,these pressure pulses(脈沖)travel away from the city during the 1906 event.As bad as the damage was,it could have been far worse.

  Looking ahead,scientists are trying to predict when the next major quake will occur.Records show that earthquakes were common before 1906.Since then,the earthquake has been relatively quiet.Patterns in the data,however,suggest that the probability of a major earthquake striking the Bay Area before 2032 is at least 62 percent.

  New buildings in San Francisco are quite safe in case of future quakes.Still,more than 84 per-cent of the citys buildings are old and weak.Analyses suggest that another massive earthquake would cause extensive damage.

   People who live there tend to feel safe because San Francisco has remained pretty quiet for a while.According to the new reseaych,however,its not a matter ofif the Big One will hit.Its just a matter of when.

  16.The San Francisco area is located above several active fault lines.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  17.The 1906 earthquake in San Francisco is the most severe one in American history.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  18.The highest speed of fault ruptures in the 1906 quake was more than 3.5 kilometers per second.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  19.Earthquakes rarely happened before 1906.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  20.San Francisco is fully prepared for another big earthquake.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  21.Scientist will be able to predict the exact time of an earthquake soon.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  22.A major earthquake striking San Francisco someday is inevitable.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  導語:以下英語網為大家整理了全面的職稱英語考試歷年真題及答案解析,《職稱英語考試試題匯總:歷年真題及答案解析》供大家參考學習。更多職稱英語考試試題敬請關注英語網!

【推薦】關注英語網微信:yingyuwang2024,更快獲取真題答案及成績查詢信息。

  第2部分:閱讀判斷(第16~22題,每題1分,共7分)

  下面的短文后列出了7個句子,請根據短文的內容對每個句子做出判斷:如果該句提供的是正確信息,請選擇A;如果該句提供的是錯誤信息,請選擇B;如果該句的信息文中沒有提及,請選擇C。

  A Great Quake Coming?

   Everyone who lives in San Francisco knows that earthquakes are common in the bay area and they can be devastating.In 1906,for example,a major quake destroyed about 28,000 buildings and killed hundreds,perhaps thousands of people.Residents now wonder when the nextBig Onewill strike.Its bound to happen someday.At least seven active fault(斷層)lines run through the San Francisco area.Faults are places where pieces of Earths crust(地殼)slide past each other.When these pieces slip,the ground shakes.

  To prepare for that day, scientists are using new techniques to reanalyze the 1906 earthquake and predict how bad the damage might be when the next one happens.

  One new finding about the 1906 earthquake is that the San Andreas fault split apart faster than scientists had assumed at the time.During small earthquakes,faults rupture(斷裂)at about 2.7 kilometers per second.During bigger quakes,however,ruptures can happen at rates faster than 3.5 kilometers per second.

  At such high speeds.massive amounts of pressure build up,generating underground waves that can cause more damage than the quake itself.Lucky for San Francisco,these pressure pulses(脈沖)travel away from the city during the 1906 event.As bad as the damage was,it could have been far worse.

  Looking ahead,scientists are trying to predict when the next major quake will occur.Records show that earthquakes were common before 1906.Since then,the earthquake has been relatively quiet.Patterns in the data,however,suggest that the probability of a major earthquake striking the Bay Area before 2032 is at least 62 percent.

  New buildings in San Francisco are quite safe in case of future quakes.Still,more than 84 per-cent of the citys buildings are old and weak.Analyses suggest that another massive earthquake would cause extensive damage.

   People who live there tend to feel safe because San Francisco has remained pretty quiet for a while.According to the new reseaych,however,its not a matter ofif the Big One will hit.Its just a matter of when.

  16.The San Francisco area is located above several active fault lines.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  17.The 1906 earthquake in San Francisco is the most severe one in American history.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  18.The highest speed of fault ruptures in the 1906 quake was more than 3.5 kilometers per second.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  19.Earthquakes rarely happened before 1906.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  20.San Francisco is fully prepared for another big earthquake.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  21.Scientist will be able to predict the exact time of an earthquake soon.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  22.A major earthquake striking San Francisco someday is inevitable.

  A.Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

主站蜘蛛池模板: 欧美a大片 | 欧美精品毛片 | 色欧美hdvideosxs4k| 欧美888| xh98hx国产在线视频 | 制服丝袜怡红院 | 亚洲人成网站在线观看播放 | 台湾三级香港三级在线理论 | 亚洲天堂免费视频 | 在线中文字日产幕 | 成人男女啪啪免费观看网站 | 色视频在线免费 | 国产亚洲精| 一区二区三区免费精品视频 | 精品久久久久久免费影院 | 欧美一级毛片无遮无挡 | 亚洲精品欧美精品 | 久久精品免费全国观看国产 | 国产一区二区在线观看免费 | 在线观看的黄网 | 亚洲大片 | 久久久久久尹人网香蕉 | 免费特黄级夫费生活片 | 欧美日韩精品乱国产 | 天堂8资源在线官网资源 | 成在线人永久免费播放视频 | 国产一区二区三区久久小说 | 国产精品国产亚洲精品不卡 | 一级黄色录相片 | 亚洲欧美日韩久久一区 | 久久综合九九亚洲一区 | 国产欧美精品一区二区三区四区 | 一色屋色费精品视频在线看 | 中文字幕av一区二区三区 | 日日摸天天摸狠狠摸视频 | 三级网站免费看 | 久久精品青草社区 | 美国一级免费毛片 | 免费在线一级片 | 狼人久久尹人香蕉尹人 | 久久久久久久久久免免费精品 |